Canbegliler Nevzat Er’e sahip çıktı   

Eminönü’nün son Belediye Başkanı Nevzat Er’e destek ve moral vermek için geniş çaplı bir toplantı düzenleyen Canbegliler Derneği, her zaman ve her yerde Nevzat Er’in yanında yer alacaklarını ve destekleyeceklerini açıkladılar.

Toplantıya Eminönü’nün son Belediye Başkanı Nevzat Er, Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Cuma Durak, Adıyaman ve İlçeleri Derneği Başkanı Şükrü Orak, Canbegliler Derneği Yöneticileri ve çok sayıda Canbegliler katıldı.  

Sultangazi ilçesinde bulunan Canbegliler Derneğini ziyaret eden Nevzat Er, Dernek yöneticilerine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “bu mutlu günde Canbegli kardeşlerimle birlikte olmaktan son derece büyük bir onur duyuyorum” dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Demir ise, Derneğin sembolünü Nar’ı seçtiğini ve bunun anlamı ise İstanbul’daki Canbeglilerin birlik ve beraberliğini pekişmesinin simgesi olduğunu söyledi. Kendiside bir Canbegli olan Başkan Nevzat Er, Canbegliler “parçalanmayalım bir arada olalım” mesajı vermesinin sevindirici bir olay olduğunu kaydederek, “Nar’ın dernek sembolü olarak seçilmesinin anlam bakımından çok güzel şeyler ifade ediyor. Bunu düşünen bütün Dernek Yöneticilerine teşekkür ederim. Nar bir şifa kaynağı birlik ve beraberliğin temsilcisi güzel bir sembol seçilmiş. İnşallah bu derneğimiz çok başarılı çalışmalara imza atacak. İnşallah çok başarılı olacaksınız. Özellikle Canbeg’li olup işadamı olanlar, siyasette olanlarınız gibi hayatın her noktasında bulunan Canbegliler derneğe sahip çıkmalı” diye konuştu.

Canbegli olmanın tadını yaşatmalıyız

Canbegliler Derneği’nin sembolünün nar olarak seçilmesinin birlik ve beraberliğin işareti olduğunu ifade eden Canbegliler Dernek Başkanı Ahmet Denir, “Canbegli olmanın ruhunu yaşatmalıyız. Buna inandığımız için teknolojiden de faydalandık ve www.canbegliler.com kurduk. Heşehrilerimizin o siteyide ziyaret etmesini istiyoruz. Sitemizde canbegliler firma bölümü adı bir alan oluşturduk buradan da Canbegliler faydalanacak. Bizlerle sürekli diyalog halinde olunki derneğimiz gelişsin. Sayın Nevzat Er başkanımızı fatihte belediye başkanı olmadı diye üzülmeyin bizler önce milletvekili daha sonra bakan olarak Canbegliler olarak kendisini desteklemeniz ve de meclise taşımamız lazım.

Derneğinize sahip çıkın

Vakıf ve derneklerin önemine değinen ve vakıf ve derneklere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Nevzat Er, “Ben gerçekten yıllardan beri sivil topum örgütlerine ve vakıflara önem veririm. Bir çok dernek ve vakıfta üyeliğim var ve yöneticilik yaptıklarımda oldu ve faydasını da gördüm. Vakıf ve derneklere gidip üye olduğunuz zaman pek çok insanı ve akrabayı tanıma fırsatı buldum. Bir berbere ve hamama gittiğinizde oradaki insanlar tanışıyorsunuz birde vakıf ve dernekleri düşününün ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Bu bir sorumluluktur herkes elini taşın altına koymalı ki yükümüz hafiflesin sadece yönetime ve başkana sorumluluk vermeyin hepiniz maddi ve manevi katkı sağlayın. Bir şeyi açmak kolay devam ettirmek zordur. Buraların yaşayabilmesi lazım. Birlikte olabilmek için yaşaması lazım. Bütün partilerden temsilciler seçimlere doğru hepsi buraya gelir. Eskiden vakıf ve dernekler yokken zamanları kahve köşelerinde geçen insanımız çoktu. En az 10 lira ödenirse çok büyük bütçeler oluşur. İstanbul gibi nimeti olan bir yerde yaşıyoruz bu yere sahip çıkmalıyız. Bir yere sahip çıkarsanız sizin olur yoksa o yer sizin olmaz” dedi.

Kaynak: Adıyaman Haber İnternet Sitesi

Malatya Battalgazi ilçesine Nevzat Er Parkı
Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu
Ekotek Vakfı’nda “Bekar Odaları” gösterildi
Nevzat ER'e gazetecilerden veda yemeği...
Zaman Gazetesi Eminönü'ndeki işporta başarısını yazdı
Canbegliler Nevzat Er’e sahip çıktı
Vahap Munyar'dan Nevzat Er yazısı
Eminönü Belediye Meclisi'nin vedası...
Tarihi Vefaspor, 100. yılını kutladı
Başkan Nevzat Er, alevi iftarına katıldı
Başkan Er, Ermeni Patrikliği’ni ziyaret etti
Birlik ve beraberlik duygularıyla nice yeni yıllara
Eminönü’nün çehresi değişti
Başkan ER: Süleymaniye'de yeni bir şehir doğuyor
Anasayfa Biyografi Makaleler Konuşmalar Röportajlar Fotoğraflar Videolar Basından İletişim
Web Tasarım: 3 Renk