Tarihi Vefaspor, 100. yılını kutladı  

Nevzat Er'in onursal başkanlığını yürüttüğü İstanbul’un en eski spor kulüplerinden olan Vefa Spor, kuruluşunun 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun sahne aldığı Vefaspor gecesine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Vefa Spor Kulübü Yönetimi, eski futbolcular ve Vefa Spor taraftarları katıldı.

Gecede konuşma yapan Vefaspor Onursal Başkanı Başkanı Nevzat Er," Vefa Spor çok köklü bir kulüptür. Tüm Vefalıların kulübe sahip çıkması ve bu duyguyu yaşaması lazım. Vefa Sporu yaşatmamız lazım. 1908'de kulübü kuranlar aramızda yok ama Vefa Spor hala ayakta. Bu yıl kardeşlerimizden şampiyonluk bekliyoruz diyerek" Vefalı futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı da " Türk spor tarihine bakıldığında futbol, spor dalları arasında en yeni olanıdır. İstanbul'un en köklü spor kulüplerinden Vefa Spor, Beşiktaş, Galatasaray, ve Fenerbahçe’nin ardından 100. yılını kutlatan bir spor kulübü. Bu köklü kulübe sahip çıkmalıyız. Umarım Vefa Spor Kulübü seneye 3. ligin birincisi olarak 2. lige yükselecektir. Vefa Sporu 100. yılına taşıyan herkesi kutluyorum" dedi.

Türk Futbol Dünyası ve spor adamlarının biraya geldiği gecede Nükhet Duru da sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecenin ardından Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Vefa Spora yaptığı katkılardan ötürü Vefaspor Onursal Başkanı Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'e plaket takdim etti.

Malatya Battalgazi ilçesine Nevzat Er Parkı
Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu
Ekotek Vakfı’nda “Bekar Odaları” gösterildi
Nevzat ER'e gazetecilerden veda yemeği...
Zaman Gazetesi Eminönü'ndeki işporta başarısını yazdı
Canbegliler Nevzat Er’e sahip çıktı
Vahap Munyar'dan Nevzat Er yazısı
Eminönü Belediye Meclisi'nin vedası...
Tarihi Vefaspor, 100. yılını kutladı
Başkan Nevzat Er, alevi iftarına katıldı
Başkan Er, Ermeni Patrikliği’ni ziyaret etti
Birlik ve beraberlik duygularıyla nice yeni yıllara
Eminönü’nün çehresi değişti
Başkan ER: Süleymaniye'de yeni bir şehir doğuyor
Anasayfa Biyografi Makaleler Konuşmalar Röportajlar Fotoğraflar Videolar Basından İletişim
Web Tasarım: 3 Renk