Eminönü Belediye Meclisi'nin vedası...  

29 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte kapanan Eminönü Belediye Meclisi toplantısına katılan tüm üyeler, yeni dönemin tüm Tarihi Yarımada’ya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Meclis üyelerinin konuşmalarıyla başlayan 5.Olağan Meclis Toplantısı’nda 5 yıllık hizmet süresinin değerlendirmesi de yapıldı. Meclis üyeleri adına ilk söz olan Bekir Hacıbozanoğlu, beş yıllık belediye hizmet süresinde her zaman dozunda eleştiri yaptıklarını belirtti. Eminönü Belediye Meclisi'nin diğer ilçe belediyeleriyle karşılaştırıldığında en fazla partiyle temsil edilen meclis olduğuna dikkat çeken Hacıbozanoğlu, “29 Mart itibariyle belediyemiz kapanıyor. 1984 yılından bu yana hizmet veren belediyemizin kapanması dolayısıyla çok hüzünlüyüm. İnşallah yeni dönemde bölgemiz daha iyi hizmet alır. Belediye personelimiz ve Eminönü halkı sıkıntı çekmez” dileğinde bulundu.

Saadet Partisi grubu adına Muhammed Kaynar ile CHP grubu adına Semih Cemali’nin de aynı dileklerde bulunduğu ve veda konuşmaları yaptığı Belediye Meclisi’nde Eminönü Belediyesi'nin son Başkanı Nevzat Er de bir konuşma yaptı.

Eminönü Belediyesi’ne ve Eminönü’ne veda konuşması yapan Nevzat Er, 5 yıl boyunca pek çok hizmete imza attıklarını ve bu yönüyle görevini yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Eminönü Belediyesinin çok önemli işler yaptığını dile getiren Nevzat Er, "Ben bunu yürekten inanarak söylüyorum. Meclis üyelerimizin yaşamdaki başarıları, saygınlıkları, meclisin kalitesi oldu. Bu beş yılı hakeden bir meclisti benim için. Eminönü-Fatih birleşmesinden doğan sürecin getirdiği yeni anlaşıyın, tarihi yarımadaya en iyi hizmeti getirmesini umut ediyorum. Bizim için önemli olan hizmettir. Çalışmalarınız için size çok teşekkür ediyorum". dedi.

Nevzat Er bugün son kez toplanan Eminönü Belediye Meclisi üyelerine beş yıllık hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi de verdi. Meclis üyelerini tebrik eden Başkan Er, Eminönü Belediye Meclisi'nin her zaman saygın ve başarılı bir çalışma sergilediğini söyledi. Eminönü Belediyesi son meclis toplantısı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Malatya Battalgazi ilçesine Nevzat Er Parkı
Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu
Ekotek Vakfı’nda “Bekar Odaları” gösterildi
Nevzat ER'e gazetecilerden veda yemeği...
Zaman Gazetesi Eminönü'ndeki işporta başarısını yazdı
Canbegliler Nevzat Er’e sahip çıktı
Vahap Munyar'dan Nevzat Er yazısı
Eminönü Belediye Meclisi'nin vedası...
Tarihi Vefaspor, 100. yılını kutladı
Başkan Nevzat Er, alevi iftarına katıldı
Başkan Er, Ermeni Patrikliği’ni ziyaret etti
Birlik ve beraberlik duygularıyla nice yeni yıllara
Eminönü’nün çehresi değişti
Başkan ER: Süleymaniye'de yeni bir şehir doğuyor
Anasayfa Biyografi Makaleler Konuşmalar Röportajlar Fotoğraflar Videolar Basından İletişim
Web Tasarım: 3 Renk