Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu  

Divan başkanlığını Nevzat Er’in yaptığı Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu’nda, vakfın öğrenciler için yeni dönemde planladığı çalışmalar ve eğitim bursları konuşuldu. Divana başkanlık yapan Nevzat Er, Pütürge’nin başarılı öğrencilerinin desteklenmeye ihtiyacı bulunduğuna dikkat çekti.

Vakıf merkezinde gerçekleşen genel kurula vakıf üyeleriyle birlikte İmar ve İskan Eski Bakanı Ahmet Karaarslan, milletvekilleri, belediye başkanları katıldı. Vakfın geçmiş dönem faaliyetlerinin anlatıldığı genel kurulda divan başkanlığına oy birliğiyle Nevzat Er seçildi. Pütürge Eğitim Vakfı’nın çok önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Nevzat Er, her Malatyalı’nın vakfı ve dolayısıyla eğitimi desteklemesi gerektiğini hatırlattı. İstanbul’da üniversite eğitimi gören çok sayıda Pütürgeli öğrencinin bulunduğunun altını çizen Er, “Vakfımız öğrencilerimizi burslarla destekliyor. Yeni dönemde hem bursları daha da artırmamız, hem de yeni projeler üretmemiz gerekiyor. Aynı zamanda Pütürge’deki eğitim kurumlarını da desteklemek zorundayız. Bu bize Pütürge’nin yüklediği bir görevdir ve hiçbir hemşehrimizin bu görevden kaçacağını düşünmüyorum. Yeter ki doğru projelerle, doğru işlerle yola çıkalım” dedi.

Genel kurulda bir konuşma yapan İmar ve İskan Eski Bakanı Ahmet Karaaslan da, vakfın İstanbul’da çok önemli işlevler üstlendiğini söyledi. Eğitime yapılan yatırımın asla boş çıkmayacağını vurgulayan Karaaslan, “Pütürge insanı dün olduğu gibi yarınlarda da memleketine hizmet etmeyi sürdürecek. Bunun yolu da eğitimden geçiyor. Vakıf yaptığı hizmetlerle üzerine düşeni yapmaktadır. Temennim vakfın daha büyük hizmetlere imza atmasıdır” şeklinde konuştu.

Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda ayrıca vakıf faaliyetleri tek tek anlatıldı ve üyelerden yeni dönem için ne gibi beklentileri olduğu öğrenildi. Genel Kurul, vakfın yeni dönemde hizmetlerini genişleterek sürdürmesi dileğiyle son buldu.

Malatya Battalgazi ilçesine Nevzat Er Parkı
Pütürge Eğitim Vakfı Genel Kurulu
Ekotek Vakfı’nda “Bekar Odaları” gösterildi
Nevzat ER'e gazetecilerden veda yemeği...
Zaman Gazetesi Eminönü'ndeki işporta başarısını yazdı
Canbegliler Nevzat Er’e sahip çıktı
Vahap Munyar'dan Nevzat Er yazısı
Eminönü Belediye Meclisi'nin vedası...
Tarihi Vefaspor, 100. yılını kutladı
Başkan Nevzat Er, alevi iftarına katıldı
Başkan Er, Ermeni Patrikliği’ni ziyaret etti
Birlik ve beraberlik duygularıyla nice yeni yıllara
Eminönü’nün çehresi değişti
Başkan ER: Süleymaniye'de yeni bir şehir doğuyor
Anasayfa Biyografi Makaleler Konuşmalar Röportajlar Fotoğraflar Videolar Basından İletişim
Web Tasarım: 3 Renk